Quina setmana hem passat!

Cada dia al matí era una sorpresa descobrir què portaven els nenes i nenes de cada classe. Pijama o pentinat original? Cara pintada o la salutació Youtuber? Embenats o ferits o d’ avis i àvies? Semblaran turistes amb les xancles i els mitjons o aniran ben mudats?

Doncs tot això i moltes més són les que hem anat veient al llarg de la setmana.

Però també hi ha hagut temps per acabar de preparar la disfressa relacionada amb el tema del Mar. I el dijous al matí va ser el torn de fer l’assaig de les coreografies de la rua i vam poder veure que aquests nens i nenes tenen molta marxa!

I, un cop arribat el divendres al matí, ha estat el moment de poder gaudir de les disfresses. Als peixets de colors d’infantil, els acompanyaven les estrelles de mar, els crancs, les gambes, els submarinistes, les meduses i els vaixells. Sense oblidar-nos del mar, que el representaven tots els mestres.

La rua ens ha portat al parc de Sant Jordi i, davant la Masia Freixa, hem fet la ballaruga que havíem assajat. Som uns artistes!

Després , els de primària hem arribat fins a la Rambla acompanyats pels Tabals del drac Baluk i els Diables de Ca n’Aurell. Quina marxeta!

I a la tarda, com és tradicional, la disfressa lliure i la xocolatada!

Ha estat una setmana genial!

Fotos consignes “Setmana boja”

Fotos de grup

Fotos Rua

Fotos aules

Fotos Parc

Fotos disfressa lliure i xocolatada

Quina setmana hem passat!. Carnestoltes. Primària